BEdankt ❤️

Lieve Vrienden van het festival,

jullie hebben je als ware vrienden getoond de afgelopen dagen.

wat een support hebben wij ontvangen van jullie op ontelbaar verschillende manieren!

van lieve berichten en steunbetuiging tot online doneer acties en van de media aandacht tot leveranciers die het beste voor hebben! Dit heeft ons goed gedaan en staande gehouden in deze onzekere rollercoaster!  

We willen jullie laten weten dat we mede dankzij jullie volgend jaar 100% zeker terugkomen.
 

noteer zaterdag 09-07-2022 in je agenda. dan zijn we terug en zullen we jullie steun terugbetalen! Je kaartje is volgend jaar weer geldig daar hoef je nu helemaal niks voor te doen. Tevens garandeer je ook je plek omdat het festival uitverkocht was. Als je ons op die manier zou kunnen steunen zou dat heel erg fijn en dankbaar zijn. 


Zit je krap bij kas en wil je liever een refund? Al zijn wij dat niet verplicht omdat het evenement is verplaatst bieden we toch deze mogelijkheid tot 01/08/2021. je kan dat zelf regelen via Eventbrite (Zie ticket) deadline voor 1/8/2021. Het systeem zal je dan automatisch een refund sturen.

jullie zijn de beste ! tot snel, lieve vrienden.

ps; mochten er specifieke vragen zijn dan kun je ons mailen;

support@underthebridgefestival.nl

line.png

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE

Locatie


Het festivalterrein bevindt zich aan het Tennispad 1 in Spijkenisse op het veld van The Scouts. (American Football club) Wij adviseren iedereen om op de fiets of met het OV te komen.
Tijden


Om klokslag 14.00 uur wordt het festivalterrein op zaterdag 10 juli geopend. Under The Bridge Festival duurt tot 23.00 uur. Dit jaar gaan we zeker weer uitverkopen. Wil je geen optredens missen, zorg dan dat je op tijd binnen bent!
Timetable


De timetable volgt.
Minimumleeftijd


Wees er zeker van dat je jouw ID kaart bij je hebt. Alleen als je 18 jaar of ouder bent, kun je het festivalterrein op. Neem dus geen risico en zorg ervoor dat je bij de ingang altijd kan laten zien dat je minimaal 18 jaar bent.
Weer


De weergoden zijn ons 1O juli goed gezind! Smeer je vooraf goed in en vergeet je snelle planga niet. Mocht er toch een verdwaald drupje vallen sta je droog onder onze overkappingen. Indien nodig zijn er gratis poncho’s beschikbaar.
Lockers


Er zijn een beperkt aantal lockers verkrijgbaar op het festival. Koop deze daarom nu in onze ticketshop.
Bereikbaarheid


Wij raden jullie aan om met de fiets, lopend of met het openbaar vervoer naar het festival te komen. We hebben voldoende fietsenrekken staan dichtbij het festivalterrein. Als je met het openbaar vervoer komt, kun je het beste uitstappen bij metrostation Spijkenisse Centrum. Van daar is het 15 minuten lopen naar het festivalterrein. Kom je met de auto? Dan kun je parkeren in de openbare parkeergarages in het centrum van Spijkenisse. De dichtstbijzijnde parkeergarages zijn de Theatergarage en Het Kolkplein Garage. Kiss & ride Wordt je gebracht? Laat je dan afzetten bij het ESSO tankstation. Vanaf hier is het een klein stukje lopen naar de ingang van het festival terrein. Taxi’s Na het festival zullen er taxi´s klaar staan bij het ESSO tankstation om de bezoekers veilig naar huis te brengen.
Eten & Drinken


Eigen consumpties mogen niet mee naar binnen. Deze zullen bij de ingang worden ingenomen. Binnen zijn er voldoende barren en is er de gelegenheid om te eten bij onze uitgebreide foodarea met voor ieder wat wils.
Betalingsmogelijkheden


Wij werken dit jaar zonder munten. Elke bar en foodtruck hebben een pinterminal waar je kan pinnen met je pinpas. Liever met cash betalen? Geen probleem. Met contant geld kun je een cashcard kopen en deze gebruiken om je drankje of hapje te kopen.
Medicijnen


Het meebrengen van medicijnen is alleen toegestaan in combinatie met een doktersverklaring.
Divers


Zonnebrand mag alleen mee naar binnen als het in de originele afgesloten verpakking zit. Deodorants, parfumflesjes en andere spuitbussen onder druk zullen worden ingenomen bij de ingang
Huisregels


Je mag geen drugs of wapens mee naar binnen nemen. Bij binnenkomst word je streng gefouilleerd. Bij eventuele weigering hiervan, zal de toegang tot het festival worden ontzegd. Under The Bridge Festival hanteert een zero-tolerance beleid ten aanzien van drugs. Houd hier rekening mee! Ook het bezit en/of gebruik van lachgas / lachgas patronen zijn verboden. Roken mag. Gooi je sigaretten niet op de grond, maar doof ze uit en gooi deze in de prullenbak. Geweld en intimiderend gedrag wordt niet getolereerd. Een drankje kan prima, maar drink met mate. Dronken bezoekers die andere festivalgangers lastig vallen worden van het terrein afgezet. Under The Bridge Festival doet er zijn uiterste best voor om het decor van het festival zo leuk mogelijk aan te kleden. Stelen of vernielen van het decor is daarom ten strengste verboden.
Corona beleid


Om binnen te komen bij #UTBF 2021 heb je een QR code nodig via www.testenvoortoegang.org of via de CoronaCheck app ( dit kan alleen via deze testlocaties)! Alle toegangsmogelijkheden op een rij: - Bewijs van volledige vaccinatie Herstelbewijs ( maximaal 6 maanden oud ) Testbewijs ( negatieve uitslag ) * plaats het bewijs in de CoronaCheck app en genereer je QR code. Deze QR code scannen wij bij binnenkomst. 📲 NB: Zonder geldige QR code moeten we je helaas de toegang weigeren.
BEVEILIGING / EHBO


We hebben veel beveiligingspersoneel op en rond het festivalterrein lopen. Er is ook een professionele EHBO-stand duidelijk aanwezig op het festival. Deze mensen staan allemaal paraat op het festival voor de veiligheid van jou en jouw vrienden. Luister daarom goed naar de instructies van de beveiligers, het EHBO team en de organisatie. Bij de entree zal iedereen gecheckt worden door het beveiligingspersoneel.
Algemene Ticket voorwaarden


Door de aankoop van een Ticket gaat de Bezoeker een overeenkomst aan met de Organisator tot het verrichten van een dienst voor vrijetijdsbesteding – het Evenement – waarbij in de overeenkomst een bepaald tijdstip voor het verlenen van de dienst is opgenomen. Voorafgaand aan de aankoop van een Ticket wordt de Bezoeker via de Website geïnformeerd over het uitgesloten zijn van het herroepingsrecht. U heeft geen recht op restitutie als u van gedachten verandert of u zich realiseert dat u niet meer kunt gaan. In het geval dat de organisator het evenement uit eigen beweging annuleert of verplaatst, zal de organisator je vertellen hoe je restitutie (bij annulering) of een alternatief (bij verplaatsing) kunt krijgen. Bij verplichte annulering door overmacht (force majeure) of verplichte annulering door overheid zal de organisatie kijken naar passende reële oplossing. De eind keuze zal altijd bepalend zijn door de organistie.

*𝘎𝘢𝘢𝘵 𝘩𝘦𝘵 𝘦𝘷𝘦𝘯𝘦𝘮𝘦𝘯𝘵 𝘯𝘪𝘦𝘵 𝘥𝘰𝘰𝘳, 𝘬𝘳𝘪𝘫𝘨 𝘫𝘦 𝘫𝘦 𝘨𝘦𝘭𝘥 𝘵𝘦𝘳𝘶𝘨. is alleen geldig bij door de organisatie verantwoordelijke annulering. Onze officiële wederverkooppartner is: Ticketswap.com. wij, UTBF zijn niet verantwoordelijk voor apps van derden en organisaties die tickets verkopen.