top of page

UnDER THE BRIDGE WINTERFESTIVAL GECANCELD

En dat is twee. Het tweede festival dat niet door kan gaan. Helaas moeten wij ook het Under the Bridge winterfestival cancelen. 

Hoewel we de maatregelen onnavolgbaar vinden, hebben we ermee te dealen. We wilden zó graag een mooi feest neerzetten voor iedereen. En alle lichten stonden op groen. Maar het is ons niet gegund. We wisten dat we een risico namen door er toch voor te gaan en we hebben destijds besloten dat het het risico waard was. Want hoe mooi had het geweest? Dat pakt wederom niet goed uit.

We nemen uiteraard onze verantwoordelijkheid en jullie krijgen allemaal het geld van je kaartje van het Winterfestival van 20-11-2021 automatisch terug gestort. Volgende week zal hier meer informatie over gedeeld worden, maar hier hoeven jullie niks voor te doen. Beloof ons wel dat je dit bedrag op je spaarrekening zet, tot het moment dat we terugkomen met het dikste festival ooit. En dan écht.

Dank voor de liefde die we onvoorwaardelijk van jullie ontvangen en het vertrouwen die jullie in ons hebben getoond. Feesten gaan we, echt waar. 2022 wordt ons jaar

LIEFS,

UNDER THE BRIDGE FESTIVAL ORGANISATIE

WINTER LINE UP

ALGEMENE INFORMATIE

WINTER INFORMATIE
bottom of page